Tjänster

Uppstart av företag
Är du i tankarna att starta ett företag eller har nyss gjort det? Jag kan hjälpa dig med budgetering, ärenden kring företagsregistrering samt uppläggning av din administration, att kartlägga behov av affärssystem och personal samt planering av de dagliga rutinerna. Du kanske vill sköta bokföringen själv men behöver hjälp med att komma igång? Kontakta mig så hjälper jag dig som handledare i starten, om det kan du läsa mer om under rubriken 
utbildning.     

Om det är aktuellt med en revisor i ditt bolag kan jag förmedla kontakten. 
Läs här  om vilka bolag som behöver en revisor. 

Effektivisering
Har du redan en egen etablerad administration men känner behov av att se över de befintliga rutinerna. Efter en genomgång av hur de ser ut idag kan jag bidra med ett förslag till hur din administration kan bli effektivare.

Ett exempel på detta kan vara administration kring tjänstebilar.
Läs mer

Redovisningstjänster
Vill du ha hjälp med ditt företags löpande bokföring, momsdeklarationer eller bokslut samt inkomstdeklaration? Jag hjälper dig utifrån dina behov för att underlätta för revisionen och därmed minska dina kostnader.

Oavsett om du vill ha hjälp med hela eller delar av bokföringen finns det bra webb-baserade verktyg som gör det enkelt för dig att ha översikt över ekonomin var du än är.
Läs mer

Övrig konsultation
Behöver du endast ha tillfällig förstärkning på din ekonomiavdelning eller har du övriga funderingar kring ditt företagande? Kontakta mig så går vi tillsammans igenom hur jag på bästa möjliga sätt och priseffektivt kan hjälpa dig.


Välkommen att kontakta mig!