Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Tjänster

Uppstart av företag
Är du i tankarna att starta ett företag eller har nyss gjort det? Jag kan hjälpa dig med budgetering, ärenden kring företagsregistrering samt uppläggning av din administration, att kartlägga behov av affärssystem och personal samt planering av de dagliga rutinerna. 


Om det är aktuellt med en revisor i ditt bolag kan jag förmedla kontakten. 
Läs här  om vilka bolag som behöver en revisor. 

Effektivisering
Har du redan en egen etablerad administration men känner behov av att se över de befintliga rutinerna. Efter en genomgång av hur de ser ut idag kan jag bidra med ett förslag till hur din administration kan bli effektivare.

Redovisningstjänster
Vill du ha hjälp med ditt företags löpande bokföring, momsdeklarationer eller bokslut samt inkomstdeklaration? Jag hjälper dig utifrån dina behov för att underlätta för revisionen och därmed minska dina kostnader.

Oavsett om du vill ha hjälp med hela eller delar av bokföringen finns det bra webb-baserade verktyg som gör det enkelt för dig att ha översikt över ekonomin var du än är.
Läs mer

 

Utbildning

Har du en mindre verksamhet och har intresse samt tid att sköta bokföringen själv ska du självklart göra det. Har du inga förkunskaper kan det dock vara svårt att komma igång. Gör man fel i början kan det bli kostsamt i slutändan med mycket dubbelarbete.

Känner du dig osäker rekommenderar jag en för dig anpassad idividuell "att komma igång-utbildning" där 

  • vi går igenom din verksamhet och förutsättningar 

  • jag hjälper dig att skaffa ett lämpligt system för bokföring och löner om du har anställda

  • du får hjälp att strukturera upp alla inkommande fakturor och papper till företaget

  • jag visar dig hur du lägger upp ditt företag i ditt bokförings- och faktureringsprogram och hur du kommer igång med löpande bokföring

  • vi går igenom betalningsrutiner för leverantörsfakturor, lönehantering och rutiner för skattedeklarationer (moms-och arbetsgivardeklarationer) 

Jag rekommenderar att först bli varm i kläderna med dessa löpande rutiner. Därefter - om du fortfarande har intresse kan vi fördjupa oss i bokslutsarbete och inkomstdeklaration.

 

Övrig konsultation

Behöver du endast ha tillfällig förstärkning på din ekonomiavdelning eller har du övriga funderingar kring ditt företagande? Kontakta mig så går vi tillsammans igenom hur jag på bästa möjliga sätt och priseffektivt kan hjälpa dig.


Välkommen att kontakta mig!